Kalorielet
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Ovnbagt torsk med sauterede grøntsager og brunet sojasmør
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Soja·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Smør
- Olie
- Salt
- Peber
Kartofler
400 g
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Gulerod
3 stk
Skalotteløg
1 stk
Babyspinat
75 g
Sojasauce
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 439 kcal
- Fedt: 16 g
- Kulhydrater: 42 g
- Protein: 31 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-18 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Læg fisken i et ovnfast fad. Dryp lidt olie over og krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i 8-10 min. til den deler sig ved et let tryk med fingeren.
Skræl gulerødderne og pil skalotteløg. Flæk gulerødderne på langs og skær i skiver på skrå. Del løg i både. Varm lidt olie op til middelhøj varme på en stegepande og steg grøntsagerne i 3-4 min. Vend spinaten i og krydr med salt og peber.
Varm en kasserolle op til middelhøj varme og tilsæt 2 spsk smør. Lad smørret smelte til det er nøddebrunt. Tag det af varmen og tilsæt sojasaucen.
Servér den bagte torsk med kartofler og sauterede grøntsager og dryp brunet sojasmør over.
Håber maden smager!