Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Wokstrimler med rød karry, citrongræs og kokosmælk
3.94 (236)
Under 20 min
9 Ingredienser
Inspiration fra Thailand med en farvesprudlende cocktail af lækre grøntsager i karrypasta. Kombinationen af citrongræs, kokosmælk og rød karrypasta gør denne ret super lækker. Retten kan være stærk, men du kan selv justere styrken.
Inspiration fra Thailand med en farvesprudlende cocktail af lækre grøntsager i karrypasta. Kombinationen af citrongræs, kokosmælk og rød karrypasta gør denne ret super lækker. Retten kan være stærk, men du kan selv justere styrken.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Olie
- Peber
- Sukker
Basmatiris
135 g
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Citrongræs
1 stilk
Cherrytomater
125 g
Forårsløg
1 bundt
Hvidløg
¾ fed
Rød karrypaste
½ pakke
Tomatpuré
½ pakke
Kokosmælk
2 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 718 kcal
- Fedt: 30 g
- Kulhydrater: 69 g
- Protein: 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Varm lidt olie i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Brun kødet så det får stegeskorpe før det vendes. Steg ca. 1½ min ialt. Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber.
Fjern de yderste grove blade på citrongræsset og hak den hvide del. Skyl og halvér cherrytomater. Skyl og hak forårsløg. Pil og pres hvidløg.
Svits hvidløg, hakket citrongræs og karrypasta (reducér mængden og svits lidt længere, hvis du ikke vil have det så stærkt) i wokken. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad det simre ca. 2 min. Tilføj cherrytomater og forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber.
Servér med ris til.
Håber maden smager!