4 dages holdbarhed
Fyldig minestrone med kylling
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Gulerod
2 stk
Bagekartoffel
1 stk
Squash
½ stk
Hvidløg
1 fed
Løg
1 stk
Kikærter
1 dåse
Kyllingeinderfilet
300 g
Hakkede tomater
1 dåse
Grøntsagsbouillon
1 pose
Chiliflager
⅓ tsk
Foccacia brød
1 stk
Tanelli ost
1 pakke
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 899 kcal
- Fedt: 19 g
- Kulhydrater: 114 g
- Protein: 69 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skræl og skær gulerødder og bagekartofler i tern ca. 2x2 cm. Skær squash i tern. Pil og pres hvidløg og hak løg fint. Hæld væden fra kikærterne, skyl dem og lad dryppe af.
Skær kødet i tern på 2x2 cm. Varm 1 spsk olie i en stor tykbundet gryde og tilsæt kylling, alle grøntsagerne og kikærter. Svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Krydr med salt og peber.
Tilsæt tomat, 4 dl vand, bouillon og chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15 min. eller til grøntsagerne er møre.
Lun brød på brødristeren. Riv osten på et rivejern.
Skyl spinaten og rør den i suppen lige før servering. Anret suppen portionsvis og drys med revet ost.
Håber maden smager!