Kyllingenuggets med kartoffelbåde og æblesalat

Kalorielet

4 dages holdbarhed

Kyllingenuggets med kartoffelbåde og æblesalat

3.93 (838)
Under 35 min
9 Ingredienser
En super ret med hjemmelavede, saftige kyllingenuggets serveret med ovnstegte kartoffelbåde og nemt og børnevenligt tilbehør. Et sikkert hit!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Bagekartoffel
2 stk
Pasteuriseret æg
½ bæger
(Æg)
Panko
1 pakke
(Gluten, Hvede)
Kyllingeinderfilet
300 g
Skoleagurk
1 stk
Æble
1 stk
Salatblanding
75 g
Creme fraiche dressing
2 pose
(Æg, Mælk, Sennep, Laktose)
Ketchup
2 spsk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 579 kcal
  • Fedt: 9 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Vask kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoffelbådene på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber. Steg dem i ovnen i ca. 25 min.
 Hæld æg i en dyb tallerken. Bland panko med lidt salt og peber i en anden tallerken. Dup kyllingen tør med køkkenrulle og vend den først i æg og bagefter i panko. Brun kyllingen på begge sider på en pande med lidt olie ved høj varme. Skru ned til middel varme og steg ca. 8 min. til de er gyldne og sprøde.
 Skyl agurk og æble og skær i tern. Bland det sammen med salatblandingen. Dryp dressing på ved servering.
Håber maden smager!