Tigerrejer med paprikakartofler og aiolidressing

Kalorielet

Glutenfri
5 dages holdbarhed

Tigerrejer med paprikakartofler og aiolidressing

3.91 (264)
Under 40 min
11 Ingredienser
Tigerrejer med chili, hvidløg, citron og persille, kartofler bagt i ovnen med sød paprika og peberfrugt og en lækker hjemmelavet aioli dressing. Bemærk rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
Rød peber
1 stk
Kartofler
400 g
Paprika
2 tsk
Æg
2 stk
(Æg)
Hvidløg
½+½ fed
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
½ pakke
Rød chili
½ stk
Cherrytomater
125 g
Kæmperejer (har været frosset)
250 g
(Krebsdyr)
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 493 kcal
  • Fedt: 18 g
  • Kulhydrater: 46 g
  • Protein: 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft). Skyl snackpeber, halvér og skær i strimler. Bland med kartofler, olie, paprika og salt og fordel på en bageplade med bagepapir. Sæt i ovnen og bag i ca. 25 min.
Sæt æg over i koldt vand og bring i kog. Kog i ca. 7-8 min.
 Pil og pres hvidløg. Bland halvdelen med creme fraiche og lad trække til resten af retten er færdig.
 Fjern frø og frøvægge, hvis du vil have retten mindre stærk.
Varm olie op på en pande. Steg rejerne ved høj varme med hvidløg og chili i 1-2 min. Læg rejerne over i en skål, bland med fintrevet citronskal og halvdelen af persillen. Skær citronen i både.
Bland de bagte kartofler med resten af persillen og tomaterne. Pil æg, skær i både og fordel over kartoflerne. Servér rejerne med bagte kartofler, aiolidressing og citronbåde.
Håber maden smager!