Budget
Budget
2 dages holdbarhed
Rød karrysuppe med kylling, bolsjebede og lime
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Fuldkornsris
135 g
Rødløg
1 stk
Gulerod
1 stk
Hakket kylling
300 g
Rød karrypaste
½ pakke
Kokosmælk
2 dl
Hønsebouillon
½ pose
Bolsjebede
1 stk
Lime
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 712 kcal
- Fedt: 32 g
- Kulhydrater: 66 g
- Protein: 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Pil rødløg og hak fint. Skræl gulerod og skær i små tern. Varm lidt olie op til høj varme i en gryde. Svits rødløg og gulerod ca. 1 min. Kom kødet på i ét stykke og steg ca. 2 min. på hver side, så det får lidt skorpe. Del det nu fra hinanden med grydeskeen, tilsæt rød karrypaste (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og rør rundt. Tilføj kokosmælk, hønsebouillon og 2½ dl vand og lad det koge 4-5 min. Smag til med salt og peber.
Skræl bolsjebede og skær den i små tern. Riv limeskal fint og pres saften over. Bland det med bederne og krydr med salt og peber.
Kom suppen i portionsskåle og top med bolsjebederne. Servér med ris til.
Håber maden smager!