Rød karrysuppe med kylling, bolsjebede og lime

Budget

Budget
2 dages holdbarhed

Rød karrysuppe med kylling, bolsjebede og lime

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Salt
    • Peber
    • Olie
    Fuldkornsris
    135 g
    Rødløg
    1 stk
    Gulerod
    1 stk
    Hakket kylling
    300 g
    Rød karrypaste
    ½ pakke
    Kokosmælk
    2 dl
    Hønsebouillon
    ½ pose
    Bolsjebede
    1 stk
    Lime
    ½ stk
    Næringsindhold (per portion)
    • Energi: 712 kcal
    • Fedt: 32 g
    • Kulhydrater: 66 g
    • Protein: 39 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Kog risene som anvist på posen.
     Pil rødløg og hak fint. Skræl gulerod og skær i små tern. Varm lidt olie op til høj varme i en gryde. Svits rødløg og gulerod ca. 1 min. Kom kødet på i ét stykke og steg ca. 2 min. på hver side, så det får lidt skorpe. Del det nu fra hinanden med grydeskeen, tilsæt rød karrypaste (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og rør rundt. Tilføj kokosmælk, hønsebouillon og 2½ dl vand og lad det koge 4-5 min. Smag til med salt og peber.
     Skræl bolsjebede og skær den i små tern. Riv limeskal fint og pres saften over. Bland det med bederne og krydr med salt og peber.
    Kom suppen i portionsskåle og top med bolsjebederne. Servér med ris til.
    Håber maden smager!