Sesamstegt kylling med kisir couscous-salat
15-20
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Sesamstegt kylling med kisir couscous-salat

Saftige stykker kylling stegt med sesam, akkompagneret af en hurtig tyrkisk Kisirsalat med agurk, tomat, persille, mynte og løg.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du have

Couscous (Gluten, Hvede)
125 g
Spidskommen
1 tsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
2 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Hvidløg
2 fed
Citron
½+½ stk
Honning
1 spsk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Rødløg
1 stk
Bredbladet persille
½ pakke
Mynte, frisk
½ pakke
Tomatpuré
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 713 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Couscous: Kog couscous som anvist på posen.
  2. Sesamstegt kylling: Bland spidskommen og sesamfrø sammen. Vend kyllingen i blandingen og krydr med salt og peber. Varm en stegepande op med lidt olie og steg kødet 2-3 min. på hver side, så det får lidt farve. Pil og pres hvidløg og steg med kyllingen. Riv skal og pres saft af ½ citron. Tilsæt det sammen med honning og 2 spsk vand. Lad kog ind ca. 1-2 min.
  3. Kisirsalat: Skyl tomat og agurk og skær i tern. Pil rødløg og skær i skiver. Skyl persille og mynte og hak groft. Rør tomatpuré, 2 spsk olivenolie, saft fra resten af citroen, lidt salt og peber sammen i en skål. Kom grøntsagerne og couscous i skålen og vend det godt sammen.
  4. Anret: Fordel kisirsalaten i dybe tallerkener og kom kyllingen på toppen. Dryp glacen fra panden over.