Hurtig stroganoff med basmatiris og salat
15-20
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hurtig stroganoff med basmatiris og salat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Vand

Stroganoff

Basmatiris
135 g
Løg
½ stk
Champignon
125 g
Rød peber
½ stk
Tomatpuré
1 pakke
Røget paprika
1 tsk
Strimler af oksekød
275 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Oksebouillon
½ pose
Salatmix Napolitana
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 571 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Forberedelse: Pil og hak løg groft. Skyl champignon og skær dem i skiver. Skyl, rens og skær peberfrugt i strimler.
  3. Stroganoff: Varm en stor stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet ca. 2 min. og læg det på en tallerken. Kom lidt mere olie i panden og steg svampe og løg i 3 min. Tilsæt peberfrugt, tomatpuré og røget paprika og steg videre i 1 min. Rør creme fraiche, bouillon og 2 dl vand i og tilsæt kødet. Lad det hele småkoge i 4-5 min. Smag til med salt og peber.
  4. Servér salatmix til retten.