Bulgurbowl med kylling, srirachamayo og syltet fennikel

Budget

Budget
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Bulgurbowl med kylling, srirachamayo og syltet fennikel

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker
Bulgur
125 g
(Gluten, Hvede)
Fennikel
½ stk
Hvidvinseddike
2 spsk
(Svovldioxid)
Gulerod
1 stk
Rødløg
1 stk
Hakket kylling
300 g
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Srirachasauce
1 pakke
Lime
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 576 kcal
  • Fedt: 16 g
  • Kulhydrater: 69 g
  • Protein: 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog bulgur i 2½ dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
 Skær fennikel i mindre tern. Kom hvidvinseddike, lidt salt, 2 spsk vand og 2 spsk sukker i en gryde. Kog det op, tilsæt fennikel og rør rundt. Sæt til side og lad det trække til resten er færdig.    
 Skræl gulerod og skær i stave. Pil rødløg og skær i både. Varm en stegepande op med lidt olie og steg grøntsagerne 2-3 min. Riv imens limeskal på et rivejern. Krydr med salt, peber og limeskal efter smag. Kom det over på en tallerken. Skær resten af limen i både. Gem panden til kødet.  
 Varm lidt mere olie op på stegepanden. Steg kødet ved høj varme 3-4 min. mens du deler det fra hinanden med grydeskeen. Kom soja på og kog det ind.
 Rør sriracha og mayonnaise sammen i en lille skål.
Fordel bulgur i portionsskåle og kom kylling, syltet fennikel og grøntsager rundt om. Top med srirachamayo og servér med limebåde til.
Håber maden smager!