Linguica pølser med tomatrisoni og kålsalat
15-20
4 dages holdbarhed

Linguica pølser med tomatrisoni og kålsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Smør

Tomatrisoni

Risoni (Gluten, Hvede)
150 g
Skalotteløg
½ stk
Cherrytomater
125 g
Babyspinat
50 g
Grillpølse m. linquica
4 stk
Æble
½ stk
Forårsløg
½ bundt
Coleslaw-blanding
100 g
Lime
½ stk
Let urtedressing (Mælk, Laktose)
½-1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 970 kcal
  • Fedt 60 g
  • Kulhydrater 71 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Risoni: Tilbered risoni som anvist på pakken.
  2. Tomatrisoni: Pil løg og hak fint. Skyl og halvér tomaterne. Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olivenolie. Steg løg og tomater i 2-3 min. til tomaterne begynder at falde fra hinanden og afgiver væske. Smag til med salt, peber og lidt sukker. Kom den færdigkogte risoni i en serveringsskål og vend tomater, løg, spinat og 1 spsk smør i.
  3. Linguicapølser: Skyl stegepanden og varm op igen til middel varme. Tilsæt lidt olie og steg pølserne i 3-4 min.
  4. Kålssalat: Skyl og skær æblet i tern. Snit forårsløg i ringe. Kom det i en skål sammen med coleslaw mix, pres limesaft over og smag til med salt og peber.
  5. Servering: Servér urtedressing til retten.