Kylling i cremet ajvarsauce med salat af agurk og salatost
15-20
5 dages holdbarhed

Kylling i cremet ajvarsauce med salat af agurk og salatost

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Sukker
  • Salt
  • Peber

Kylling i cremet ajvar-sauce

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Rødløg
½+½ stk
Ajvar
1 pakke
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Skoleagurk
1 stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 832 kcal
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken. 
  2. Stegt kylling: Skær kyllingen i mindre stykker. Del det halve løg i både. Varm en stor stegepande op til høj varme og smelt en god klat smør. Brun kyllingen godt af. Tilsæt løg og steg yderligere i ca. 1 min.
  3. Ajvarsauce: Hæld ajvar, fløde og 2 spsk vand i. Smag til med sukker, salt og lidt friskkværnet sort peber. Lad det simre under låg ca. 5 min.
  4. Salat med agurk og salatost: Skær agurk i grove tern og resten af rødløg i tynde skiver. Læg det i en skål og bland med hvidvinseddike, lidt olie fra osten og friskkværnet peber. Kom ostetern over salaten.
  5. Servér stegt kylling i ajvarsauce med bulgur og agurk/ostesalat.