Glutenfri
4 dages holdbarhed
Hurtig stroganoff
med basmatiris og salatNy opskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Vand
Løg
1 stk
Champignon
125 g
Rød peber
½ stk
Tomatpuré
1 pose
Røget paprika
1 tsk
Strimler af oksekød
275 g
Creme fraiche
1 dl
Oksebouillon
½ pose
Basmatiris
135 g
Salatmix Napolitana
50 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 587 kcal
- Fedt:
- 16 g
- Kulhydrater:
- 68 g
- Protein:
- 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Pil og hak løg groft. Skyl champignon og skær dem i skiver. Skyl, rens og skær peberfrugt i strimler.
Varm en stor stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet ca. 2 min. og læg det på en tallerken. Kom lidt mere olie i panden og steg svampe og løg i 3 min. Tilsæt peberfrugt, tomatpuré og røget paprika og steg videre i 1 min. Rør creme fraiche, bouillon og 2 dl vand i og tilsæt kødet. Lad det hele småkoge i 4-5 min. Smag til med salt og peber.
Servér stroganoff med ris og salatmix til.
Håber maden smager!