Beef salad med rødbede og kinaradise
20-30
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Beef salad med rødbede og kinaradise

Ingredienser

Allergener
  • Fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie

Det skal du have

Sorte ris
125 g
Oksesteg af tykkam
300 g
Skoleagurk
1 stk
Kogte rødbeder
½ pakke
Kinaradise
1 stykke
Rødløg
1 stk
Lime
1 stk
Hvidløg
1 fed
Fiskesauce (Fisk)
1 spsk
Srirachasauce
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 763 kcal
  • Fedt 37 g
  • Kulhydrater 69 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Oksetykkam: Varm en stegepande op og kom kød og lage på. Kog 3-4 min. til det begynder at stege Steg videre 1-2 min.
  3. Grønt: Bank agurk let med hånden og skær i tykke skiver. Skær rødbeder i tern. Skræl kinaradise og pil rødløg, del dem og skær begge i tynde skiver (brug gerne et mandolinjern). 
  4. Dressing: Riv skallen af lime fint i en skål og pres saften over. Pres hvidløg i og rør sammen med fiskesauce, srirachasauce og 2 spsk olivenolie.
  5. Beef salad: Vend kødet og grøntsager i dressingen. Servér med sorte ris til.