25-35
Vegetar
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Burritobowl med avocado, ristede majs og syltede rødløg
Ingredienser
2 pers
Allergener
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Majskerner
140 g
Basmatiris
135 g
Tomat
3 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Rød chili
½ stk
Lime
½ stk
Kidneybønner
1 dåse
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Spidskommen
¾ tsk
Paprika
1½ tsk
Oregano
½ pose
Avocado
1 stk
Syltede rødløg
½ glas
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 705 kcal
- Fedt 13 g
- Kulhydrater 120 g
- Protein 27 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 225°C.
- Ristede majs: Sigt lagen fra majsen. Spred majskerne ud på en bageplade med bagepapir og bland med lidt olivenolie og salt. Rist dem i ovnen i ca. 10 min. til de bliver sprøde og har fået en fin gylden farve.
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Tomatsalsa: Skyl og skær tomaterne i tern. Skyl og hak koriander og chili TIP: tilpas mængde, hvis du ikke vil have det for stærkt. Bland tomat, chili og halvdelen af koriander i en skål. Pres saften fra ¼ lime over og drys med lidt salt.
- Krydrede bønner: Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand. Hak løg fint. Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og presset hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt bønner, spidskommen, paprika og oregano, bland det hele godt og tilsæt ½ dl vand. Lad det småkoge i ca. 5 min. til det meste af væden er fordampet. Smag til med salt og peber.
- Burrito bowl: Skær resten af limen i både og avocadoen i skiver. Fordel ris, bønner, tomatsalsa, ristede majs og syltede rødløg i portionsskåle. Pynt med koriander på toppen og servér med limebåde.