Orange/sriracha kylling med nudelsalat
15-20
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Orange/sriracha kylling med nudelsalat

Asiatisk inspireret ret med masser af smag og power. Serveret med en frisk og stærk nudelsalat.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du have

Nudler (Gluten, Hvede)
200 g
Appelsin
½ stk
Hvidløg
1 fed
Srirachasauce
1 pakke
Hoisinsauce (Soja, Sesamfrø)
1 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Koriander, frisk
½ pakke
Nordisk salatmix
100 g
Sød chilisauce
1 spsk
Lime
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 641 kcal
  • Fedt 5 g
  • Kulhydrater 99 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Du kan rive lidt limeskal på nudlerne, hvis du vil give dem lidt mere pift.

  1. Nudler: Kog nudlerne i 3-5 min. Hæld vandet fra og skyl dem hurtigt i kold vand. Kom dem tilbage i gryden.
  2. Orange/srirachasauce: Riv appelsinskal fint i en lille skål og pres saften over. Pil og pres hvidløg i. Bland det godt sammen med sriraschasauce, hoisinsauce og 2 spsk vand.
  3. Kylling: Varm en stegepande med lidt olie op til høj varme. Brun kyllingen ca. 2 min. på hver side. Kom orange/srirachasauce på og lad det koge ind 2-3 min. Vend undervejs, så kyllingn glacéres. Hvis det bliver for tykt, så tilsæt lidt vand.
  4. Nudelsalat: Hak koriander groft og bland med nudler og salatmix. Kom sød chili og limesaft på og vend sammen. Smag til med salt og peber.
  5. Anret: Fordel nudelsalaten i skåle og kom kylling i orange/srirachasauce ovenpå.