25-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Tonkatsu schnitzel på svinekød
Med spidskålsslaw og ris.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Æg,
- gluten,
- soja,
- sesamfrø,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Mel
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Basmatiris
135 g
Ingefær
½ stk
Spidskål
¼ stk
Mayonnaise (Æg)
1½ spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Sojasauce (Soja)
½ spsk
Chiliflager
¼ tsk
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Rasp (Gluten, Hvede)
1 pose
Kotelet
2 stk
Lime
½ stk
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
1 spsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 822 kcal
- Fedt 39 g
- Kulhydrater 75 g
- Protein 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Slaw: Skræl og riv ingefær fint. Snit spidskål i tynde strimler, gerne på mandolinjern. Kom det i en skål med mayonnaise, eddike, soja, chili flager, ½ tsk sukker, lidt salt og peber.
- Tonkatsu schnitzel: Kom mel, æg og rasp i hver sin skål/tallerken. Bank koteletterne let med hånden og krydr med salt og peber. Vend dem først i mel, dernæst i æg og til sidst i rasp. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg dem ca. 3 min. på hver side. til de er faste i kødet.
- Skær lime i både. Strø teriyaki sauce og sesamfrø over schnitzlerne og servér med ris, slaw og limebåde til.