Hoisinglaseret pulled pork med appelsinsalat og ris
5 dages holdbarhed

Hoisinglaseret pulled pork med appelsinsalat og ris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soja
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Basmatiris
135 g
Pulled pork
300 g
(Selleri, Sennep)
Hoisinsauce
½ pose
(Soja, Sesamfrø)
Appelsin
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Rød peber
½ stk
Hvidvinseddike
2 tsk
(Svovldioxid)
Chiliflager
½ tsk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 629 kcal
  • Fedt: 17 g
  • Kulhydrater: 83 g
  • Protein: 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
 Kog risene som anvist på posen.
Kom kødet med væde i et ovnfast fad. Dæk fadet med stanniol og steg kødet i ovnen ca. 15 min. Tag fadet ud af ovnen, fjern stanniolen og træk kødet fra hinanden med to gafler. Vend hoisinsauce i.
Skræl appelsin og skyl agurk og peberfrugt. Rens peberfrugten og skær det hele i små tern. Kom det i en skål og vend vineddike og 1 spsk olivenolie i. Krydr med den ønskede mængde chiliflager og smag til med salt og peber.
Håber maden smager!