Hoisinbagt laks med ris, lynstegte grøntsager og spicy kålsalat
4 dages holdbarhed

Hoisinbagt laks med ris, lynstegte grøntsager og spicy kålsalat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Basmatiris
135 g
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Hoisinsauce
½ pose
(Soja, Sesamfrø)
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Gulerod
2 stk
Løg
½ stk
Spidskål
¼ stk
Aioli
½ pakke
(Æg)
Srirachasauce
¼ pakke
Chiliflager
½ pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 747 kcal
  • Fedt: 35 g
  • Kulhydrater: 72 g
  • Protein: 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Kog risene som anvist på posen.
Læg laksen i et ovnfast fad og smør hoisinsauce på. Hæld sojasauce i fadet. Steg fisken i ovnen i 8-10 min. til den flager ved et let tryk med fingeren.
Skræl gulerødderne og del i fire på langs. Pil løg og skær i tynde både. Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg grøntsagerne ca. 3 min. til de har fået en stegeskorpe. Krydr med lidt salt og peber.
Skær spidskålen i tynde strimler og kom det i en skål. Bland med aioli og den ønskede mængde srirachasauce.
Top retten med chiliflager efter behag.
Håber maden smager!