4 dages holdbarhed
Koteletter med tomatbulgur og æbletzatziki
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Smør
- Olie
- Salt
- Peber
Tomatpuré
1 pakke
Hønsebouillon
½ pose
Bulgur
125 g
Rødløg
1 stk
Rød peber
1 stk
Kotelet
2 stk
Æble
½ stk
Yoghurt naturel
1 dl
Persillade
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 705 kcal
- Fedt: 30 g
- Kulhydrater: 67 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Varm lidt olie op til middelhøj varme i en kasserolle. Tilsæt tomatpuré og steg ca. 1 min. Tilføj bouillon og 2½ dl vand og bring det i kog. Kom bulgur i, rør rundt og lad det småkoge ved lav varme under låg i 8-10 min. Rør jævnligt, så det ikke brænder på.
Pil rødløg og skær i både. Skyl, rens og skær peberfrugt i grove tern. Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg peberfrugt og løg ca. 3 min til de har fået lidt farve, men stadig har bid. Kom bulguren i en serveringsskål og vend ½ spsk smør i. Bland de stegte grøntsager i.
Krydr koteletterne med lidt salt og peber. Kom lidt mere olie på panden og varm op til høj varme. Steg kødet ca. 2 min. på hver side, så det lige er gennemstegt. Lad kødet hvile indtil servering.
Skyl og riv æble på den grove side af et rivejern. Bland det med yoghurt og persillade i en lille skål. Smag til med salt og peber.
Håber maden smager!