Koteletter med tomatbulgur og æbletzatziki
15-20
4 dages holdbarhed

Koteletter med tomatbulgur og æbletzatziki

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Koteletter med tomatbulgur

Tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
Hønsebouillon
Hønsebouillon
½ pose
Bulgur
Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Rødløg
Rødløg
1 stk
Rød peber
Rød peber
1 stk
Kotelet
Kotelet
2 stk
Æble
Æble
½ stk
Yoghurt naturel
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Persillade
Persillade (Svovldioxid)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 705 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bulgur: Varm lidt olie op til middelhøj varme i en kasserolle. Tilsæt tomatpuré og steg ca. 1 min. Tilføj bouillon og 2½ dl vand og bring det i kog. Kom bulgur i, rør rundt og lad det småkoge ved lav varme under låg i 8-10 min. Rør jævnligt, så det ikke brænder på.
  2. Tomatbulgur med peberfrugt og løg: Pil rødløg og skær i både. Skyl, rens og skær peberfrugt i grove tern. Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg peberfrugt og løg ca. 3 min til de har fået lidt farve, men stadig har bid. Kom bulguren i en serveringsskål og vend ½ spsk smør i. Bland de stegte grøntsager i.
  3. Koteletter: Krydr koteletterne med lidt salt og peber. Kom lidt mere olie på panden og varm op til høj varme. Steg kødet ca. 2 min. på hver side, så det lige er gennemstegt. Lad kødet hvile indtil servering.
  4. Æbletzatziki: Skyl og riv æble på den grove side af et rivejern. Bland det med yoghurt og persillade i en lille skål. Smag til med salt og peber.