Ovnbagt torsk med sauterede grøntsager og brunet sojasmør
15-20
4 dages holdbarhed

Ovnbagt torsk med sauterede grøntsager og brunet sojasmør

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • soja,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Ovnsbagt torsk

Kartofler
400 g
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Gulerod
3 stk
Skalotteløg
1 stk
Babyspinat
75 g
Sojasauce (Soja)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 439 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 42 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Kartofler: Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-18 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  3. Ovnbagt torsk: Læg fisken i et ovnfast fad. Dryp lidt olie over og krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i 8-10 min. til den deler sig ved et let tryk med fingeren.
  4. Sauterede grøntsager: Skræl gulerødderne og pil skalotteløg. Flæk gulerødderne på langs og skær i skiver på skrå. Del løg i både. Varm lidt olie op til middelhøj varme på en stegepande og steg grøntsagerne i 3-4 min. Vend spinaten i og krydr med salt og peber.
  5. Brunet sojasmør: Varm en kasserolle op til middelhøj varme og tilsæt 2 spsk smør. Lad smørret smelte til det er nøddebrunt. Tag det af varmen og tilsæt sojasaucen.
  6. Servér den bagte torsk med kartofler og sauterede grøntsager og dryp brunet sojasmør over.