Pasta linguine med ingefær/hvidløgstegte kæmperejer og squash
15-20
4 dages holdbarhed

Pasta linguine med ingefær/hvidløgstegte kæmperejer og squash

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Squash
1 stk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
250 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Babyspinat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 583 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pasta linguine: Sæt pastaen over i rigeligt letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Hæld vandet fra, men gem ca. 1 dl.
  2. Ingefær/hvidløgstegt squash: Halvér squash på langs og skær i skiver. Varm en stegepande op og kom halvdelen af ingefær/hvidløg/chili-olien på. Lad det varme et øjeblik og tilsæt så squash. Vend dem rundt i olien og steg ca. 2 min.
  3. Kæmperejer: Tilsæt resten af olien og rejerne og steg et par min. så rejerne lige er gennemstegt. Krydr med salt.
  4. Anret: Riv osten fint og vend det i den nykogte pasta sammen med lidt pastavand til en cremet konsistems. Bland spinat, ingefær/hvidløgstegt squash og kæmperejer i og servér med et drys friskkværnet peber på.