Torsk med ovnbagte grøntsager og hollandaisesauce
4 dages holdbarhed

Torsk med ovnbagte grøntsager

og hollandaisesauce
Ny opskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Gulerod
2 stk
Fennikel
1 stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Sennep/Dild kryddermix
½ pose
(Sennep)
Hollandaisesauce
1 pose
(Æg, Mælk, Laktose)
Purløg, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
578 kcal
Fedt:
33 g
Kulhydrater:
39 g
Protein:
31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-18 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skræl gulerødderne og del på langs. Skyl og skær fennikel i både. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir. Vend med olie, salt og peber. Bag i ovnen ca. 12-15 min.
Læg fisken i et ovnfast fad og drys krydderiblandingen og lidt salt over. Sæt fadet i ovnen og lad det stege sammen med grøntsagerne de sidste 10 min.
 Læg posen med hollandaise (i emballagen) i kogevandet med kartoflne i 2 min. og ikke mere, da den kan skille.
Skyl og hak purløg fint. Drys det over retten lige inden servering.
Håber maden smager!