5 dages holdbarhed
Pulled chicken
med mangosalsa, bulgur og hvidløg/persille-dipNy opskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Pulled chicken
250 ca-g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Bulgur
125 g
Mango
½ stk
Forårsløg
½ bundt
Koriander, frisk
½ pk
Rød chili
¼-½ stk
Lime
½ stk
Creme fraiche
1 dl
Persillade
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 634 kcal
- Fedt:
- 27 g
- Kulhydrater:
- 60 g
- Protein:
- 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Hæld kylling med væde i et lille ovnfast fad og dæk med stanniol. Sæt fadet i ovnen med det samme. Når ovnen er varm skal det have yderligere 10 min. Riv kødet fra hinanden med to gafler.
Kom bouillon i vandet og tilbered bulguren som anvist på pakken.
Skær skrællen af mangoen og fjern stenen. Skyl forårsløg. Skær mango i tern og forårsløg i skiver. Hak koriander groft og chili fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Bland mango, forårsløg, chili og koriander sammen og smag til med limesaft og salt.
Hæld creme fraiche i en skål og bland persillade i.
Håber maden smager!