Thaisalat med hakket kylling, friske grøntsager og nudler
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Thaisalat med hakket kylling

friske grøntsager og nudler
Ny opskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Sukker
Grønne bønner
1 pk
Skalotteløg
½ stk
Sesamolie
½ spsk
(Sesamfrø)
Srirachasauce
½ pose
Sojasauce
2 spsk
(Soja)
Lime
¼+¼ stk
Hakket kylling
300 g
Nudler
125 g
(Gluten, Hvede)
Hjertesalat
1 stk
Gulerod
1 stk
Koriander, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
508 kcal
Fedt:
14 g
Kulhydrater:
55 g
Protein:
41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Tilføj gerne lidt ekstra sukker, hvis du synes det er for syrligt. Smag til med salt, så du får den helt rigtige balance.

Bring en stor gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
Skyl og skær enderne af de grønne bønner og del dem i to. Pil og skær skalotteløg i skiver.
Bland sesamolie, ønsket mængde srirachasauce (pas på, det er stærkt), soja og saft fra halvdelen af lime sammen i en skål.
Kom nudlerne i det kogende vand og kog ca. 3-5 min. Hæld vandet fra og sæt til side.
Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kyllingekød, bønner og løg i 5-6 min. til kødet er gennemstegt og løget er gyldent. Sluk for varmen og bland chili- og limesauce-blandingen i. Tilsæt 1 tsk sukker og smag til (se tips).
 Skyl og tør hjertesalat og skær i grove strimler. Skræl og riv gulerod på den grove side af et rivejern. Skyl og pluk bladene af korianderen. Bland salat, gulerod og koriander sammen i en skål eller servér det hver for sig.
Skær resten af limen i både og servér dem til retten.
Håber maden smager!