Fiskesuppe med citron, fennikel og aioli
20-30
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Fiskesuppe med citron, fennikel og aioli

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Gulerod
1 stk
Fennikel
½ stk
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Timian, frisk
½ pakke
Citron
½ stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Hakkede tomater
1 dåse
Tomatpuré
1 spsk
Hønsebouillon
½ pose
Aioli (Æg)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 586 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 53 g
  • Protein 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kartofler: Kog kartoflerne i letsaltet vand i 18-20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Grøntsager: Skræl gulerod og skær i skiver. Pil og hak løg og hvidløg fint. Snit fennikel i tynde skiver. Skyl og pluk timian. Skyl citron og riv skallen så fint som muligt. Pres saften af halvdelen. Varm en gryde op med lidt olie. Svits gulerødder, løg, hvidløg og fennikel ca. 3 min.
  3. Fiskeuppe: Skær fisken i mindre bider ca. 3x3 cm og krydr med salt og peber. Kom hakket tomat, tomatpuré, timian, bouillon, 2 dl vand og ½ tsk sukker i gryden. Lad det småkoge under låg ca. 8 min. Læg fiskestykkerne i gryden og tilsæt citronskal og -saft. Rør det forsigtigt rundt. Kog videre ca. 3-4 min. til fisken er tilberedt. Smag til med salt.
  4. Anret: Skær resten af citronen i både. Servér fiskesuppen med kartofler, aioli og citronbåde.