Fuldkornspizza med søde kartofler, røget chili, salat og hvidløgsdressing
20-30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Fuldkornspizza med søde kartofler, røget chili, salat og hvidløgsdressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Mel

Det skal du bruge

Pizzabund
Pizzabund (Gluten, Hvede)
2 stk
Pizza-sauce
Pizza-sauce
½ glas
Revet ost
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Rødløg
Rødløg
½ stk
Sød kartoffel
Sød kartoffel
1 stk
Røget chili
Røget chili
½ pakke
Hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
Tomat
Tomat
1 stk
Hvidløgsdressing
Hvidløgsdressing (Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 997 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 138 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pizza: Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft). Placér hver bund på bagepapir på en bageplade. Smør tomatsauce ud på bundene og drys revet ost.
  2. Topping: Pil rødløg og skær i skiver. Skræl søde kartofler og skær dem i tynde skiver på max. ½ cm. Fordel dem på pizzaen i et lag og kom rødløg ovenpå. Dryp lidt olivenolie på og krydr med røget chili.
  3. Bag pizzaerne ca. 7-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
  4. Salat: Skyl salaten og skær i strimler. Brug gerne en salatslynge til at tørre den eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag. Skyl og skær tomat i tern.
  5. Anret: Fordel salat og tomat på pizzaen og dryp hvidløgsdressing over.