15-20
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Sojabagt laks i hjertesalat med æbledressing og ris
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- soja,
- mælk,
- svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Sukker
Det skal du bruge
Basmatiris
135 g
Sojasauce (Soja)
2 spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Æble
1 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Revet gulerod
150 g
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 679 kcal
- Fedt 25 g
- Kulhydrater 76 g
- Protein 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Sojabagt laks: Bland soja, eddike og 1 spsk sukker. Læg fisken i et ovnfast fad og pensl dem med sojablandingen. Bag laksen i ovnen i 8-10 min. til den er gennemstegt.
- Æbledressing og råkost: Riv æble på et rivejern og bland halvdelen med yoghurt. Bland den anden halvdel med revet gulerod.
- Anret: Skyl hjertesalat og læg på tallerkenerne. Placér et stykke bagt laks på salaten. Top laksen med råkost og hæld æbledressing over retten. Servér med varme ris til.