Wrap med kormakylling og friske grøntsager
15-20
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Wrap med kormakylling og friske grøntsager

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie
  • Salt

Wrap med kormakylling

Gulerod
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Lime
½ stk
Salatblanding
75 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Garam masala
½ pose
Karry
½ pose
Kokosmælk
1 dl
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 592 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 56 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i microovn. Så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Grøntsager: Pil rødløg og skær i tynde skiver. Bland halvdelen af løgskiverne, ½ tsk sukker og saft af halvdelen af lime i en skål. Lad det trække ca. 10 min. Skræl gulerod og riv groft. Skyl og skær tomat i tern eller tynde både. Vend tomat, gulerod og salat i lige før servering.
  3. Kormakylling: Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen og resten af løget i 3-4 min. til kyllingen er gennemstegt. Tilsæt garam masala og karry og lad det stege med i ca. 1 min. Rør kokosmælk i, bring det i kog og lad det simre til resten af retten er klar. Smag til med salt.
  4. Tortilla: Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr stk. uden stanniol.
  5. Servering: Skær resten af limen i både. Fyld tortillas med grøntsager og kormakyllingen og servér limebådene til retten. Velbekomme.