Linguine carbonara med pancetta, broccoli og gochujang
5 dages holdbarhed

Linguine carbonara med pancetta, broccoli og gochujang

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Vi ved godt det ikke er den rigtige carbonara. Denne alternative version med broccoli og et stærkt punch fra gochujang giver den et koreansk twist.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Pancetta i tern
130 g
Broccoli
1 stk
Æg
2 stk
(Æg)
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Gochujang chilipaste
½-1 spsk
(Gluten, Soja)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 712 kcal
  • Fedt: 26 g
  • Kulhydrater: 77 g
  • Protein: 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. alt efter hvor al dente du ønsker den.
Varm en pande op til høj varme. Steg pancetta 3-4 min. til det har fået lidt farve.
 Skær broccoli ud i mindre buketter og stokken i små tern. Kog den med pastaen de sidste 3 min. af kogetiden.
Slå æggene ud i en skål og riv halvdelen af osten i. Pisk det sammen med gochujang paste (reducér mængden, hvis du ikke vil have det for stærkt) og 1 spsk vand fra pastaen.
Hæld vandet fra gryden med pastaen og broccoli. Tilsæt pancetta og æggeblandingen. Rør i det indtil det bliver cremet. Hvis det ikke tykner, så varm det hele op stille og roligt under omrøring. Det må endelig ikke få for meget varme.
Anret pastaen i dybe tallerkener og riv resten af osten over.
Håber maden smager!