Salad de Chèvre Chaud - Lun gedeost på linsesalat med bagte rødbeder, valnødder og figen
Vegetar
4 dages holdbarhed

Salad de Chèvre Chaud - Lun gedeost på linsesalat med bagte rødbeder, valnødder og figen

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Valnødder
    ·
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker
Belugalinser
75 g
Kogte rødbeder
½ pakke
Rosmarin
½ tsk
Rødløg
1 stk
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Figen
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Dijon sennep
½ spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Lys balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Gedeost
½-1 stk
(Mælk, Laktose)
Surdejsbolle
1 stk
(Gluten, Hvede)
Honning
½ spsk
Valnøddebrud
½ pose
(Nødder, Valnødder)
Croutoner
1 pakke
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 768 kcal
  • Fedt: 34 g
  • Kulhydrater: 82 g
  • Protein: 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog belugalinser efter anvisning på pakken.
Del rødbederne i både og læg dem i et smurt ovnfast fad. Dryp lidt olivenolie over og drys med rosmarin og salt. Bag dem midt i ovnen i ca. 15 min.
Pil rødløg og skær i tynde skiver. Kom det i en salatskål og blan med lidt hvidvinseddike. Bland sammen med hænderne og lad det trække. Del figen i kvarte. Skyl hjertesalaten og skær i grove stykker. Brug gerne en salatslynge til at tørre den eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag.
Bland dijonsennep, lys balsamico, ½ spsk sukker, 1 spsk olivenolie, 1 spsk vand, lidt salt og friskkværnet sort peber i en lille skål. Blend det sammen med en stavblender eller et piskeris.
 Skær Chèvre (gedeost) i 2 cm tykke skiver TIP: skyl kniven i varmt vand for et jævnt snit. Del bollen, læg dem med snitsiden opad på bagepladen og dryp med rigeligt olivenolie. Læg et par stykker chèvre på hvert brød og dryp med honning. Gratinér højt i ovnen ca. 8 min. til ost og brød har fået en flot farve.
Bland kogte belugalinser med bagte rødbeder og dijonvinaigrette i salatskålen. Vend hjertesalat, rødløg, croutoner og valnødder i. Top med figner.
Servér Salade de bettarave med Chèvre Chaud. Et voilà, bon appétit og bonne soirée!
Håber maden smager!