4 dages holdbarhed
Casarecce med gratineret torsk, spinat og citron
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
En hurtig pastaret med cherrytomater, bladselleri og sprød fisk på topen.
En hurtig pastaret med cherrytomater, bladselleri og sprød fisk på topen.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Pasta
200 g
Rødløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Bladselleri
1 stilk
Cherrytomater
250 g
Citron
½ stk
Urte kryddermix
½ pose
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Tanelli ost
1 pakke
Rasp
½ pose
Babyspinat
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 703 kcal
- Fedt: 20 g
- Kulhydrater: 85 g
- Protein: 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Pil rødløg og hvidløg. Pres hvidløg og skær rødløg i skiver. Skyl bladselleri og skær i skiver. Skyl cherrytomater og halvér. Kom det hele i et ovnfast fad og riv citronskal over. Krydr med urtekrydderi, salt og peber. Bland det godt rundt med lidt olivenolie og fordel det jævnt.
Krydr fisken med salt og peber. Læg dem oven på grøntsagerne og pres den lidt ned. Riv osten over og drys herefter med rasp. Bag det midt i ovnen ca. 8-10 min. til det har fået lidt farve og fisken er fast i kødet.
Skyl spinaten. Pres saft af citron i en lille skål og bland det med 1 spsk olivenolie og 2 spsk vand fra pastaen. Kom spinaten i gryden lige inden pastaen er færdig og rør rundt i 10 sek. Dræn det hele og kom det tilbage i gryden. Rør citron blandingen i og smag til med salt og peber.
Fordel pastaen i bunden af dybe tallerkener og kom grøntsager ovnen på. Top til sidst med et stykke fisk på hver. Velbekomme.
Håber maden smager!