Quinoasalat med grillost og rabarber
20-30
Vegetar
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Quinoasalat med grillost og rabarber

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • nødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Quinoa
125 g
Rabarber
2 stk
Honning
½ spsk
Grill-ost (Mælk, Laktose)
200 g
Hvidløg
½ fed
Citron
½ stk
Salatblanding
100 g
Rødløg
½ stk
Saltede mandler (Nødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 644 kcal
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrater 50 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Quinoa: Sæt quinoa over med 2½ dl vand tilsat lidt salt. Kog i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen ca. 3 min. Hæld evt. overskydende vand fra. 
  3. Bagte rabarber: Vask rabarberne, snit enderne af og skær stænglerne i stykker på 1-2 cm. Er de meget tykke, så del dem også på langs. Bland honning med 1 tsk vand og vend rabarberne deri. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 8-10 min. så de er bløde, men ikke smattede.
  4. Stegt grillost: Skær osten i ½-1 cm tykke skiver. Varm en (grill)pande op med lidt olie og rist halloumi et par min. på hver side til de er let gyldne.
  5. Dressing: Pres hvidløg i en skål. Pres citronsaft i og pisk det godt sammen med 1 spsk olivenolie. Smag til med salt og peber.
  6. Salat: Skyl salaten og lad det dryppe af. Pil løg, del på midten og skær i tynde skriver. Kom begge i en skål, bland quinoaen i og vend med dressing lige inden servering. TIP: Du kan også vende quinoa med lidt dressing og servere den ved siden af salaten.
  7. Anret: Hak mandlerne groft. Fordel bagt rabarber og stegt halloumi på salaten. Krydr med friskkværnet peber og servér med hakkede mandler på toppen.