Vegetarisk grøn karry med squash, bøgehatte og peanuts
15-20
Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Vegetarisk grøn karry med squash, bøgehatte og peanuts

Hurtig ret med færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og forkorgte ris. Så er maden klar.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • jordnødder,
  • soja,
  • nødder,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Squash
1 stk
Bøgehatte
1 pakke
Grøn karrysauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 pose
Koriander, frisk
½ pakke
Hakkede peanuts (Jordnødder, Nødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 549 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 16 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grøn karry: Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Skyl squash og skær i tern. Skær bunden af bøgehattene. Steg begge i 2-3 min. ved høj varme. Kom saucen på og kog op. Skru ned til medium varme og lad det simre 1-2 min.
  3. Hak koriander groft. Drys koriander og peanuts over retten og servér med ris til.