Vegetarisk grøn karry med squash, bøgehatte og peanuts

Kalorielet

Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Vegetarisk grøn karry med squash, bøgehatte og peanuts

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Hurtig ret med færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og forkorgte ris. Så er maden klar.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
Basmatiris
135 g
Squash
1 stk
Bøgehatte
1 pakke
Grøn karrysauce
2 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Koriander, frisk
½ pakke
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 549 kcal
  • Fedt: 19 g
  • Kulhydrater: 79 g
  • Protein: 16 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Skyl squash og skær i tern. Skær bunden af bøgehattene. Steg begge i 2-3 min. ved høj varme. Kom saucen på og kog op. Skru ned til medium varme og lad det simre 1-2 min.
Hak koriander groft. Drys koriander og peanuts over retten og servér med ris til.
Håber maden smager!