Pasta puttanesca med kylling
20-30
5 dages holdbarhed

Pasta puttanesca med kylling

En italiensk klassiker med kapers, oliven og hvidløg i tomatsauce, hvor vi har tilføjet kylling.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Olie

Det skal du bruge

Hvidløg
1 fed
Hakkede tomater
½ dåse
Oliven
½ pakke
Kapers
½-1 glas
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
2 pakke
Basilikum, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 708 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 58 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Puttanesca sauce: Varm en sauterpande op med lidt olivenolie. Hak hvidløg fint og steg det uden at det tager farve. Tilsæt hakkede tomater. Hak oliven groft, dræn kapers og kom det i saucen. Lad den småsimre i ca. 10 min.
  3. Pasta: Kom pastaen i det kogende vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  4. Kylling: Varm en stegepande op med lidt olie til høj varme. Skær kyllingen ud i mindre stykker og steg 2-3 min. så det får lidt farve. Kom den op i saucen og smag til med salt og peber. Kog det sammen i yderligere 2 min.
  5. Riv osten fint. Pluk basilikum groft. Bland pasta, basilikum og halvdelen af osten i saucen og vend det godt sammen. Servér og drys mere ost på toppen.