Wraps med krydret pulled chicken, grønt og chilidip
15-20
4 dages holdbarhed

Wraps med krydret pulled chicken, grønt og chilidip

En enkel ret med krydret pulled chicken i tortillawraps med salat og chilidip med yoghurt. Det er krydret men ikke stærkt og helt sikkert en ret, som børnene vil elske.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Srirachasauce
1 pakke
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Pulled chicken
250 ca-g
Three spices
½ pose
Hjertesalat
1 stk
Tomat
2 stk
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Coleslaw-blanding
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 679 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 66 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). TIP: Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Chilidip: Rør yoghurt med srirachasauce (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og lidt salt. Stil det i køleskabet.
  3. Krydret pulled chicken: Pil og hak løg. Varm lidt olie i en tykbundet gryde. Pres hvidløg i og steg sammen med løg i ca. 3 min. uden at de bruner. Kom kødet med væde i og lad det stege med i 5 min. Del det fra hinanden med grydeskeen undervejs. Tilsæt three spice og lad det simre ca. 2 min. Sluk for varmen og læg låg på.
  4. Grønt: Skyl salat og tomater. Snit salat i fine strimler og skær tomater i mindre stykker.
  5. Wraps: Pak wraps ind i stanniol og varm dem i ovnen ca. 5 min eller i mikroovn uden staniol i ca. 20 sek. pr. stk. Fordel kødblanding, salat, coleslaw-blanding, tomat og dip på wrapsene. Rul dem sammen og servér.