Nem linguine bolognese med bacon og salat
4 dages holdbarhed

Nem linguine bolognese med bacon og salat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Mattsson Nielsens færdige bolognese ligger bunden i denne nemme ret. Serveres med en salat med tomat og balsamico dressing. Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Det er hurtig aftensmad, der både smager og mætter. Serveres helt klassisk med pasta og revet grana.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Olivenolie
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Løg
½-1 stk
Bacon
75 g
Bolognese
600 g
(Svovldioxid)
Tomat
1 stk
Salatmix Toscana
100 g
Lys balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 801 kcal
  • Fedt: 32 g
  • Kulhydrater: 91 g
  • Protein: 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog pasta i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min.
 Varm en gryde op med lidt olie. Pil løg og hak det. Steg løg og bacon i 2-3 min. ved middelhøj varme. Kom bolognese i og lad det simre 5-7 min.
Skyl tomat og skær i tern. Bland med salaten i skål og vend med 1 spsk olivenolie, balsamico og lidt salt.
Riv osten. Hæld vandet fra pastaen og bland med bolognese eller servér hver for sig. Drys med revet ost lige inden retten spises.
Håber maden smager!