Hurtig chili con carne med bacon og ris
15-20
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hurtig chili con carne med bacon og ris

Med Mattsson Nielsens færdige chili con carne som base får du her en smutvej til en lækker gryderet på ingen tid.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Basmatiris
Basmatiris
135 g
Løg
Løg
1 stk
Bacon
Bacon
100 g
Chili con carne
Chili con carne
600 g
Røget chili
Røget chili
½ pakke
Tomat
Tomat
1 stk
Salatmix Toscana
100 g
Lys balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Nachochips
Nachochips
½ pose
Creme fraiche
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1054 kcal
  • Fedt 51 g
  • Kulhydrater 98 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Chili con carne: Varm en gryde op med lidt olie. Pil og hak løg. Steg bacon i 2 min. ved høj varme, kom løg på og steg videre i 2 min. Tilsæt chili con carne og røget chili og lad det simre 5-7 min.
  3. Salat: Skyl tomat og skær i tern. Bland med salaten i en skål og vend med balsamico, 1 spsk olivenolie og lidt salt.
  4. Servér chili con carne med ris, nachos og en god klat creme fraiche.