Nemme enchiladas med færdiglavet chili con carne og koriander
20-30
5 dages holdbarhed

Nemme enchiladas med færdiglavet chili con carne og koriander

Med Mattsson Nielsens chili con carne er det nemt og hurtigt at lave lækre enchiladas gratineret med ost.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Mel
  • Salt
  • Peber

Three spices
Three spices
1 pose
Tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
Løg
Løg
½ stk
Hvidløg
Hvidløg
½-1 fed
Rød peber
Rød peber
½ stk
Koriander, frisk
Koriander, frisk
½ pakke
Chili con carne
Chili con carne
600 g
Lime
Lime
½ stk
Tortilla-wrap
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Revet ost
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Salatmix Napolitana
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 749 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 75 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Sauce: Varm en gryde op til middelhøj varme og tilsæt 1½ spsk olie. Steg ¾ af three spice krydderiet ca. 2 min. Tilsæt ½ spsk mel og tomatpuré og rør det hele sammen til en jævn blanding. Tilføj 1½-2 dl vand lidt ad gangen til du har en jævn sauce. Smag til med salt og peber.
  3. Kødfyld: Pil og hak løg og hvidløg fint. Rens og skær peberfrugt i tern. Skyl og hak koriander fint. Varm en stegepande op til middel varme og tilsæt lidt olie. Steg løg ca. 2-3 min. til det bliver klart. Tilsæt hvidløg, peberfrugt, halvdelen af koriander og resten af three spice krydderiet. Kom chili con carne i og steg fyldet i 5–6 min. Smag til med saften fra halvdelen af lime, salt og peber.
  4. Enchiladas: Fordel fyldet på tortillaerne, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad med samlingen nedad. Hæld saucen over og drys med revet ost. Bag i ovnen ca. 6-8 min.
  5. Pres saft fra resten af limen og bland med lidt olie. Vend det sammen med salaten i en skål. Spis salaten til enchiladaerne.