Laktosefri
5 dages holdbarhed
Hvidløgs-ingefærkylling på salat med hvedekerner
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
14 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Jordnødder·
- Soja·
- Nødder·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
- Olivenolie
Hvedekerner
125 g
Hvidløg
2 fed
Ingefær
½ stk
Sojasauce
2 spsk
Kyllingebryst
2 stk
Majsstivelse
1 pose
Æble
1 stk
Tomat
1 stk
Rødløg
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Grov luksus salat
100 g
Lys balsamico
1 spsk
Lime
½ stk
Hakkede peanuts
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 666 kcal
- Fedt: 17 g
- Kulhydrater: 81 g
- Protein: 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog hvedekerner som anvist på posen.
Pil hvidløg og skræl ingefær. Skær ingefæren i et par mindre stykker. Kom begge dele i en stavblenderkop med soja, 2 spsk vand og 1½ spsk sukker. Blend det med stavblenderen.
Skær kyllingebrysterne igennem på langs, så de kan foldes op og er mere flade. Vend dem i majsstivelse og krydr med salt og friskkværnet peber. Varm en stegepande op med lidt olie og steg kyllingen ved høj varme ca. 2 min. på hver side til har fået en gylden farve. Kom saucen på og kog 1-2 min. Glacér kyllingerne ved at vende dem i saucen et par gange.
Skyl æble og tomat og skær i tern. Pil rødløg og skær det i tynde skiver. Hak koriander groft. Vend det hele med salatblandingen, 1 spsk olivenolie og lys balsamico. Hæld vandet fra hvedekernerne og skyl dem hurtigt i koldt vand. De må gerne være lune. Vend dem i resten af salaten og smag til med salt og peber.
Skær lime i både. Fordel salaten i bunden af dybe tallerkener. Skær kyllingen i skiver og kom dem ovenpå salaten med saucen fra panden. Drys med peanuts til sidst.
Håber maden smager!