Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Grøn karry med oksetykkam og pak choy
Ny opskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Grøn karry er en populær thailandsk ret, der er kendt for sin fyldige og krydrede smag. Den laves med grøn karrypasta, som er en blanding af friske grønne chili, citrongræs, galanga, hvidløg, skalotteløg og andre krydderier.
Grøn karry er en populær thailandsk ret, der er kendt for sin fyldige og krydrede smag. Den laves med grøn karrypasta, som er en blanding af friske grønne chili, citrongræs, galanga, hvidløg, skalotteløg og andre krydderier.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Basmatiris
135 g
Grøn karrypasta
1½ spsk
Kokosmælk
4 dl
Oksesteg af tykkam
300 g
Pak choy
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Fiskesauce
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 978 kcal
- Fedt:
- 61 g
- Kulhydrater:
- 64 g
- Protein:
- 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Varm en gryde op med lidt olie og steg karrypasta i 1 min. Kom kokosmælk på og kog den lidt ind ca. 5 min. Kom oksekød uden lage i. Del kødet med en grydeske og kog videre i 5 min.
Skyl pak choy og skær i strimler. Pil skalotteløg og skær i tynde skiver. Kom det i gryden og tilsæt fiskesauce. Lad det småkoge i 3 min. Smag til med salt og peber.
Servér den grønne karry med ris til.
Håber maden smager!