Paneret grillost med bulgur/kålsalat og citrus-chilidressing
15-20
Vegetar
4 dages holdbarhed

Paneret grillost med bulgur/kålsalat og citrus-chilidressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olivenolie
  • Mel

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Ponzu sauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ pose
Sød chilisauce
2 tsk
Kålmix
100 g
Æble
½ stk
Salatmix Napolitana
50 g
Grill-ost (Mælk, Laktose)
250 g
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Rasp (Gluten, Hvede)
2 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 747 kcal
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bulgur: Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Citrus-chilidressing: Bland ponzu sauce med sød chili, 1 tsk olivenolie og 2 tsk vand i en lille skål.
  3. Kålsalat: Kom kålmix i en skål og tilsæt halvdelen af citrusdressingen. Bland godt rundt og kram kålen let med fingrene. Skær æble i tern og vend sammen med kålen og salatmix.
  4. Paneret grill-ost: Skær grill-osten i skiver. Kom 1 spsk hvedemel på en tallerken, æg i en anden og rasp i en tredje tallerken. Vend grill-osten først i mel, så i æg og sidst i raspen. Kom lidt olie på en stegepande og steg osten ved middelvarme i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt.
  5. Vend den kogte bulgur forsigtig i kålsalaten eller servér det seperat til paneret grill-ost og resten af citusdressingen.