Bagt laks med sataysauce og thai salat
15-20
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Bagt laks med sataysauce og thai salat

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Sukker
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Satay sauce
1 pose
Lime
1 stk
Hvidløg
1 fed
Koriander, frisk
½ pakke
Fiskesauce (Fisk)
1 spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Skalotteløg
1 stk
Gulerod
2 stk
Skoleagurk
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 703 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
  2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  3. Bagt laks: Kom laksen i et smurt ovnfast fad og krydr med salt og peber. Hæld sataysauce over fisken og tilsæt 1 spsk vand. Bag i oven 10-12 min.
  4. Dressing: Riv limeskal fint ned i en stor skål. Pil hvidløg og pres ned i skålen. Skyl og hak koriander og bland det hele sammen med fiskesauce, hvidvinseddike, ½ spsk sukker, lidt salt og peber. Skær resten limefrugten i både.
  5. Thai salat: Pil løg og skær i skiver. Skræl gulerod og riv groft. Læg agurken på et skærebræt og bank den med hånden i hele længden, så den går let i stykker. Skær i skrå skiver på ca. 1 cm. Mix det godt sammen med dressingen.
  6. Servér laksen med ris, thai salat og limebåde. Kom evt. lidt vand i fadet for at få det sidste sataysauce med.