4 dages holdbarhed
Kylling bagt med fennikel, kapers, kartofler og bearnaisesauce
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Kartofler
400 g
Tanelli ost
½ pakke
Lime
1 stk
Fennikel
1 stk
Rasp
½ pose
Kapers
½ glas
Kyllingelårsteak
2 stk
Bearnaisesauce
1 pose
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 812 kcal
- Fedt: 53 g
- Kulhydrater: 42 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Riv osten og lime skal fint. Skær fennikel i både og skyl dem. Læg dem på en bageplade med bagepapir og vend med 1 spsk olivenolie, revet ost, limeskal, rasp og kapers. Dryp limesaft over og krydr med salt og peber. Fordel det jævnt. Krydr kyllingen med salt og peber. Læg dem på bagepladen med skindet opad. Bag det hele ca. 20 min.
Kom saucen i en lille gryde og varm den op ved lav varme (Max 60°C) under omrøring. Kan også varmes i emballagen i en gryde med vand 60°C i ca. 5 min.
Skyl babyspinat og vend sammen med fenniklen. Skær kyllingen i skiver og servér med bearnaise og kartofler til.
Håber maden smager!