Grillede velfærdskoteletter med sommerlig pastasalat
20-30
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Grillede velfærdskoteletter med sommerlig pastasalat

Koteletterne får dejlig smag fra honey-dijon sennep og de kan nemt både grilles og steges. Serveres med en skøn sommerlig salat med jordbær, melon, cherrytomater og grov pasta. Nemt og frisk på en hverdagsaften.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Peber
  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1½ tsk
Honning
½ tsk
Paprikamarineret kotelet - velfærd
300 g
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Blåbær
100 g
Cherrytomater
125 g
Mynte, frisk
½ pakke
Melon
½ stk
Hyldeblomstsaft
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 904 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 97 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Du kan også stege koteletterne på en (grill)pande.
  2. Honey-dijon kotelet: Bland sennep med honning og smør det på begge sider af koteletterne. Krydr med lidt peber og lad dem stå tildækket indtil de skal tilberedes.
  3. Pasta: Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Tillsæt pasta og kog ca. 10 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand og lad dem køle af.
  4. Grønt: Skyl blåbær og tomater. Skær tomaterne i halve. Skyl mynten og hak den fint. Fjern kernerne fra melonen og skær i både. Fjern skrællen og skær bådene i mindre stykker.
  5. Hyldeblomstdressing: Pisk hyldeblomstsaft med 1 spsk olie og smag til med lidt salt.
  6. Grill: Steg koteletterne ca. 2 min. på hver side. De må gerne være let rosa indeni.
  7. Pastasalat: Bland forsigtigt pasta med grønten. Hæld hyldeblomstdressingen over og vend sammen. Servér salaten til de grillede koteletter.