Cremet gochujang-risotto med sauté af svampe og grønkål
20-30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Cremet gochujang-risotto med sauté af svampe og grønkål

Koreansk inspireret risotto. Med lynsyltet majroe, forårsløg og cashewnødder.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • cashewnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du have

Hvidløg
1 fed
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Majroe
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Risottoris
150 g
Gochujang chilipaste (Gluten, Soja)
1 spsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Østershatte
200 g
Snittet grønkål
100 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Forårsløg
½ bundt
Cashewnødder (Nødder, Cashewnødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 541 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 80 g
  • Protein 18 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Syltet majroe: Pres hvidløg og bland det med hvidvinseddike i en skål. Skræl majroe og riv den groft. Bland det hele med lidt salt og peber og lad det trække.
  2. Gochujang-risotto: Pil skalotteløg og hak fint. Varm en gryde eller høj stegepande op med lidt olie. Svits skalotteløg 1-2 min. Kom risene på og steg yderligere 1-2 min. under omrøring. Tilsæt gochujang, bouillon og 5-6 dl vand lidt ad gangen under omrøring. Lad det koge ind ved medium varme ca. 20 min. så væden opsuges af risene. Der skal være en smule bid i risene.
  3. Sauté af svampe og grønkål: Varm lidt olie op på en stegepande ved høj varme. Skær imens bunden af østershattene og riv dem i strimler på langs. Kom dem på panden og steg 3-4 min. så de må får lidt farve. Kom grønkålen på panden og steg videre 2-3 min. Krydr med salt og peber.
  4. Mantecatura/afrunding: Riv osten fint. Vend ost og 1 spsk smør i risotten, når den er klar. Smag til med salt og peber.
  5. Topping: Skyl forårsløg og snit dem fint. Hak cashewnødderne groft.
  6. Anret: Fordel risotto i dybe tallerkener og top med svampe, grønkål og syltet majroe. Drys med forårsløg og cashewnødder.