Løgtærte med grønkål
35-45
Vegetar
3 dages holdbarhed

Løgtærte med grønkål

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Mel

Det skal du bruge

Tærtedej grov (Gluten, Hvede)
250 g
Hvidløg
1 fed
Løg
2 stk
Snittet grønkål
150 g
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
3 pakke
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
100 g
Æg (Æg)
2 stk
Letmælk (Mælk, Laktose)
2½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 992 kcal
  • Fedt 62 g
  • Kulhydrater 63 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Rul tærtedejen ud på et meldrysset bord og kom den i en smurt tærteform på ca. 20 cm.
  3. Pil hvidløg og hak det fint. Pil løg, del i halve og skær i tynde skiver. Skyl grønkål. Steg hvidløg og løg i lidt smør ved medium varme til løgene bliver klare uden det tager farve. Tilsæt grønkål og steg videre til kålen falder lidt sammen.
  4. Riv Tanelli osten groft. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt begge slags ost samt lidt salt og peber.
  5. Fordel de stegte grøntsager i tærteformen og hæld æggeblandingen over. 
  6. Bag tærten i 30 min. Stik i den med en kødnål eller spids kniv og tjek om den er gennembagt.
  7. Servér tærten rygende varm.