Drunken noodles - Fyldig Thai wok med svinekød
15-20
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Drunken noodles - Fyldig Thai wok med svinekød

(Pad Kee Mao)

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • soja,
  • bløddyr,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Nudler (Gluten, Hvede)
250 g
Skalotteløg
1 stk
Squash
½ stk
Gulerod
1 stk
Østerssauce (Gluten, Soja, Bløddyr, Hvede)
1½ spsk
Fiskesauce (Fisk)
½ spsk
Sojasauce (Soja)
2 spsk
Sød chilisauce
½ spsk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Basilikum, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 693 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 97 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Nudler: Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog nudlerne i ca. 3-5 min. alt efter hvor meget bid du fortrækker. 
  2. Grøntsager: Pil skalotteløg, skyl squash og skræl gulerod. Skær det hele i tynde skiver.
  3. Drunken sauce: Rør østerssauce, fiskesauce, sojasauce, sød chilisauce og 1 spsk vand sammen. 
  4. Wok: Varm en wok/stor stegepande op med lidt olie. Steg alle grøntsagerne i 2 min. Tilsæt krydderolie og skinkestrimler og steg videre i 2-3 min. Tilføj drunken sauce og kog det op. Vend nudlerne i og smag til med peber. 
  5. Servér: Pluk basilikum og vend det i retten. Velbekomme.