Sprødt kyllingelår med grøntsager, hjemmelavet ketchup og fuldkornsris
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Sprødt kyllingelår

med grøntsager, hjemmelavet ketchup og fuldkornsris
Ny opskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Saftige kyllingelår uden ben. Serveret med grøntsager, hjemmelavet ketchup og fuldkornsris. Børnevenlig ret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Selleri
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
Fuldkornsris
135 g
Kyllingelårsteak
350 g
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
1 pose
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Gulerod
2 stk
Skoleagurk
1 stk
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Koriander, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
611 kcal
Fedt:
20 g
Kulhydrater:
67 g
Protein:
41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Kom kyllingelårene med skindet nedad på en kold stegepande med lidt olie. Tænd på høj varme og steg i ca. 8 min. til skindet er sprødt. Kom presset hvidløg ved og drys med sesam. Vend kyllingen og steg videre ca. 5 min. på den anden side. Krydr med salt og peber.
 Kom tomatpuré i en skål og rør det godt sammen med æbleeddike, 1 spsk sukker og ½ tsk vand.
 Skræl gulerødder og skyl agurk og bladselleri. Skær det hele i stave.
Hak koriander groft og drys den over risene. Servér sprød kylling med ris og spis grøntsagsstave med ketchup til.
Håber maden smager!